Alweer 7 jaar woon ik samen met mijn gezin met veel plezier in Eerbeek. Ik vind dat iedereen moet kunnen wonen in een leefbare, mooie en gezonde omgeving met voldoende natuur om zich heen. Niet alleen wij, maar zeker ook de toekomstige generaties.

Het is belangrijk om op te halen wat de wensen en ideeën zijn van alle betrokkenen: bewoners, verenigingen, (agrarische) ondernemers en ook de industrie. Laten we iedereen betrekken bij het maken van duurzame plannen!

Eerst zien en dan pas geloven? Eerst geloven, actie ondernemen, dan zul je het zien!. Als energieke en betrokken doener, wil ik niet alleen maar praten, maar goed verdiepen in de dossiers, feiten en cijfers en dan actie ondernemen. Als het er op aan komt zelfs strijden voor uw belangen.

Een voorbeeld hiervan is het Burgersterrein. Er is duidelijk meer behoefte aan betaalbare woningen voor onze jong volwassenen en senioren in een mooie groene omgeving, dan aan een mega groot vierkant pakhuis midden in de kern van Eerbeek. Samen met de omwonenden heeft Groen Links ervoor gezorgd dat het Burgersterrein voor de burgers wordt.

Ik kom uit een ondernemersgezin en mijn vakgebieden zijn financiën en bedrijfskunde. Ik heb bij grote internationale maar ook kleinere lokale bedrijven gewerkt. Ik ben dus kostenbewust, maar weet ook dat de juiste investeringen ten goede komen aan mens, natuur en welzijn, maar ook ruimte geeft aan ondernemerschap en welvaart. Kortom een leefbare gemeente met een gezonde economie, daar ga ik voor.

Mede door Groen Links zijn de financiën van de gemeente weer op orde en staat leefbaarheid nu eindelijk op de agenda. Hier ben ik trots op en wil ik graag mee doorgaan.