“ Uiteindelijk wil ik mij inzetten om de wereld mooier achter te laten voor de volgende generaties. ”

Energiek, gepassioneerd, optimist, netwerker, strijdbaar en diplomatiek zonder de doelen uit het oog te verliezen. Een levensgenieter die uitgaat van vertrouwen, kwaliteiten en mogelijkheden die eenieder heeft.

Ik woon sinds 1985 met waanzinnig veel plezier in onze prachtige gemeente Brummen. De eerste 10 jaar in Broek, daarna 20 jaar in Leuvenheim en sinds 2 1/2 jaar in het dorp Brummen. Ik zet mij graag in voor de samenleving. Samenwerken staat centraal bij mij. Inwoners van Brummen geven samen betekenis aan ons leven hier in onze gemeente en moeten wat mij betreft veel meer dan nu betrokken worden bij de keuzes die door het gemeentebestuur voorbereid en gemaakt worden.

Politiek is van ons allemaal, van jong tot oud en alles wat daar tussen zit.

U mag van mij verwachten dat ik een bondgenoot en verbinder ben van mensen die initiatieven nemen om mooie, slimme, duurzame dingen in onze gemeente tot stand te brengen. Er zijn zoveel prachtige voorbeelden waarbij onze inwoners zelf de regie nemen. Als volksvertegenwoordiger wil ik hen meer dan nu de ruimte geven om plannen te realiseren. Dit kan wat mij betreft op allerlei terreinen zijn.

Duurzaamheid, natuur, sociaal, werk, huisvesting.

Dit vraagt bestuurlijk een omslag in denken en doen waar ik graag een flinke steen aan bijdraag.

  • Duurzaamheid
  • Natuur
  • Ruimtelijke ontwikkeling
  • Financiën
  • Huisvesting
  • Plattelandsontwikkeling