“ Het kan altijd beter ”

Bevlogen creatief denker en doener voor een sociale en mooie wereld

Ik woon nu zo’n 14 jaar in Eerbeek. Een dorp om trots op te zijn, een dorp van doeners, een dorp omringd door mooie natuurgebieden, een dorp waarin industrie centraal, maar de leefbaarheid onderdruk staat. De uitdagingen in Eerbeek zijn zeer groot en worden er door de milieucrises niet kleiner op.

De laatste vier jaar had ik de eer om jullie namens GroenLinks in de raad te vertegenwoordigen. We hebben als fractie en ook in het gemeentebestuur met Pouwel, bewezen van toegevoegde waarde in het Brummens bestuur te zijn.Door kritisch te zijn op dossiers en door op onderzoek uit te gaan, als er dit nodig is. Denk aan het dossier Eerbeek en de Doonweg. Maar ook door onze sociale uitgangspunten vorm te geven. Het thema respect weer op de kaart zetten. Verbinding zoeken met inwoners om grote en kleine onderwerpen ter hand te nemen.

De komende jaren wil ik mij, samen met inwoners, inzetten voor de leefbaarheid in Eerbeek. Maar ook voor goede voorzieningen, zoals voor en door de jeugd in Eerbeek, die nu al drie jaar op straat zwerft. Maar ook voor verbinding, zodat de energietransitie en de vergroening voor alle inwoners bereikbaar wordt.

• Eerbeek

• Jeugd

• Werk, Inkomen en armoede

• Zorg en welzijn

• Duurzaamheid