Wie: leden van de Kunstkring Brummen eo kunnen meedoen, maar ook anderen die een bijdrage willen leveren aan de opvang van vluchtelingen uit Oekraïne. Schroom niet bevriende makers/kunstenaars dit initiatief te laten weten.

Wat: een veiling. Iedereen die dat wil kan een kunstwerk ter beschikking stellen. Opbrengst komt helemaal ten goede aan SOOB. Graag willen we voor 8 april weten wie mee wil doen. Graag dan een bericht sturen naar: Truus Peters (t_peters@live.nl) met wat je wilt inleveren (beeld, schilderij, anders) en hoe groot.  Eventueel een bodemprijs en marktprijs noemen, deze informatie blijft bij de veilingmeester. Graag ook met een afbeelding die we mogen gebruiken voor de publiciteit.

Waar: voor de veiling zijn we welkom in ’t Kromhout op het Marktplein in Brummen.

Wanneer: zondagmiddag 1 mei 2022 vanaf 16 uur.

Brengen: Vanaf 18 april bij Otto Koedijk, Zegerijstraat 35 in Brummen (06-42891515 of ottokoedijk@hetnet.nl), graag eerst afspreken. Winkeliers en horeca rondom het Marktplein zijn bereid een gedeelte van hun etalage met een werk in te richten. Daar komt dan een oproep voor de veiling en kavelnummer van het werkstuk bij te liggen. 

Rond 20 april willen we de oproep en persbericht verspreiden om te komen kijken rond het Marktplein, naar de veiling te gaan en willen we de kavellijst publiceren.

Jonathan Vondeling is bereid als veilingmeester op te treden. Hij kan ook het beeldscherm voor de foto’s van het werk tijdens de veiling bedienen.

Als er heel veel aanbod komt, kunnen we wellicht later nog eens een kunstveiling houden op een ander moment op een andere plaats. 

Als er nog vragen of suggesties zijn: neem contact op met Otto (ottokoedijk@hetnet.nl) of Truus en Anton (t_peters@live.nl of anton.peters42@me.com) ) of Peter  (p.gils@upcmail.nl)  

Met solidaire groet, Peter, Anton, Truus en Otto